Om oss

Etter mange års forbruk av dyre hudpleieprodukter på markedet, var jeg inderlig lei av produkter som «tok» mer enn de «gav» til huden. Kløe, utslett og tørr hud var et stadig tilbakevendende problem. Jeg begynte å lese meg opp på naturlig hudpleie i 2014, og om det å lage produkter som tilførte huden gode næringsstoffer og pleie, samtidig som den fikk fred til å gjøre jobben sin uten å bli strippet for fukt og fett, og tilført mange skadelige og ødeleggende stoffer.

Resultatet har blitt en hudpleieserie med fokus på voksen og moden hud, men vi har også noen produkter til de minste, og de med sart/sensitiv hud. Produktene ble etterhvert så etterspurte, at jeg såg meg nødt til å registrere et enkeltpersonforetak for å kunne selge produktene iht lover og regelverk. Det tok ca 1 år å få alle godkjenninger på plass og nettbutikken ble åpnet 19/4-2021.

Naturlig Hud Johansen er en liten bedrift som produserer naturlige og rene hudpleieprodukter. Produktene inneholder ingen skadelige stoffer.

Noen av produktene inneholder eteriske oljer som f.eks.: Lavendel, Ylang-Ylang, Neroli, Geranium, Gran, Grape, Mandarin og Appelsin.

TIPS: Sjekk alltid om du tåler ingrediensene som er oppgitt i innholdsbeskrivelsen. Dette er pga ulikt individuelt nivå av toleranse av de ulike stoffene, blant annet naturlige ingredienser, som f.eks. eteriske oljer, nøtteoljer mm.

NB! De vannholdige produktene inneholder små mengder med konserveringsmidler iht regelverket, som: Benzylalkohol og Natriumbenzoat. 

Alle produktene er håndrørte etter god fremstillingspraksis og lages av naturlige og eksklusive råvarer. Det velges alltid kvalitet foran pris når råvarene plukkes ut!

Naturlig Hud Johansen drives av Vibeke Johansen,
Solvigvegen 57, 4280 Skudeneshavn
Org nr 926 000 365MVA
Email: post@naturlighud.no
Tlf: 938 50 282

Naturlig Hud Johansen er registrert hos Mattilsynet, og produktene har alle nødvendige sikkerhetsrapporter og godkjenninger.

Enkeltpersonforetaket er innregistrert i Brønnøysundregisteret.
Produktene er registrert i CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) som er et felles kosmetikkregister for hele EU/EØS-området.

De vannbaserte produktene har vært til mikrobiologisk testing. Det kan være små variasjoner i produktene pga råvarene, men egenskapene vil være de samme. Produktene er dryge i bruk og flere av de har mange bruksområder.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe, eller om du vil bli forhandler av våre produkter.

Vibeke Johansen :)